♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Monday, November 29, 2010

Tolong bagi feedback.. iz amat hargai

 Salam bace ni dan tolong komen.

Aribah: Salam
HA: wslm
Aribah: ak minx maaf
HA; 4 wht
Aribah: everything. selame ak kenal kau, kita berpisah cam ni.
Aribah: ak taw ak ade wat kau terkecik haty
HAt: ko bukan je kna mintak maaf kat aku..but ramai lagi..sesape yang dah ko story lam blog..n kpd sape org yang dah ko hina slama nie..budak2 poli (cz ramai dah budak poli bace blog ko)mmbr2 skolah...to many..
Aribah: aik.. sejak bile plak ak ade kutuk dak2 poli? mmber2 sekolah mane ak kutuk? kalo kowg bertiga 2 haii.  ermmm.   ak ase kalo ade bdk poli yg bace pn juz kwn 2 kau. bkn bdk2 poli laen. sedare ak poli xde ckp ape2 pn??????
HAt: ade lagi..dak2 poli len bce...
Aribah: 2 ak x taw la kan. sbb ak bkn kutuk budak POLI. so pk sndry la ok.
HA;  ko kutuk aku blaja kat poli..dak2 poli bace..diorg pn trase
Aribah: aku hnye kutuk kau bk kutuk bkd poli yg laen. 
HA:  krn seorg semua trkena tempiasnya
Aribah: kalo ak ad ekutuk poli laen. sedare ak akn marah tp dia xde ckp ape2. sbb dia bace betol2.. kwn ko 2 yg bace x btol
HA: ekk...xpelah..tu je la aku nak ckp..mmbr2 aku mmg ramai yang bace..ramai yang sakit aty tu je r.. k larr daaaaaaaa

ni ym iz ngan HA
ha- hmba ALLAH 
*kang kate iz ni over dok tulis2 name *
iz pelik manusia ni
dia yang buat banyak dosa ngan iz.
kutuk iz, kaum kerabat iz n smua.
tp iz yg kena byk minx maaf kat dia.
ntahla 
pelik
bila kita bg betis dia nk peha.... mmg melampau
dia x pk plak kawan2 iz smua bengang ngan dia?

iz ase iz xde kutuk budak2 poli. iz hnye kutuk dia.. 
so kawan2.. perlu ke iz nk layan orang mcam ni?
~Salam~

nota kaki arisyah = sedar la diri.bila orang nak maafkn segale dosa yang kau penah buat kat orang
terime je la.. xpayah nk ckp yang laen.

~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

6 comments:

AesyaZealous said...

alahai. kire untung la kamu mintak maap drpd tak mintak kan. ape daaa

Kak Uda Asmara said...

Salam Izni sayang! Akk rasa Izni dah jalankan tanggungjawab Izni dengan meminta maaf pada mereka yang berkenaan. Kalau dia nak maafkan atau tak itu antara dia dengan Allah. Izni teruskan kehidupan seperti biasa. Tak perlu lagi ungkit atau ingat kisah lama. Kadang2 apa yang berlaku ada hikmahnya. Mungkin Tuhan nak berikan rakan yang lebih baik pada Izni. Izni pun tak perlu lagi bercerita kisah mereka. Simpan dan maafkan saja apa yang mereka lakukan. Teruskan kehidupan seperti biasa, berceritalah kisah2 kehidupan yang menarik. Blog Izni ramai pembaca takut nanti ada yang salah anggap dengan Izni pulak. Tapi kami kenal Izni sebagai seorang anak yang sangat baik, terlalu berlemah lembut dan sangat mengasihani. Jangan risau kehilangan dua tiga sahabat. Ramai lagi insan lain yang suka dan menyayangi Izni seperti kami. Yang penting Izni jaga diri, muhasabah diri, sentiasa ingat ini semua ujian kecil di dunia. Semoga kita semua mendapat kerahmatan hidup di dunia dan di Akhirat nanti. InsyaAllah. Sama2 kita berdoa ye Izni sayang. Dont worry sayang kami semua sangat menyayangi Izni seperti saudara kandung kami. Take care dear.. mmuah mmuah dari kami. :D

luna said...

kalau kita buat salah, mmg kita wajib mintak maaf, kalau dia masih tak maafkan, let it go je la, sebab kita dah xde hutang dgn dia..terpulang pada dia nk maafkan atau x..

mie said...

apa kes sebenarnya..
maybe salah paham kot..

kalis said...

mcm ni punya olang pun ada ka???

Eizny Ejan said...

asya- 2 da mmg 1 kewajiapn lol.. wlpn dia byk wat hal.

kak uda- thanx kak... syg akak gak. muaahh

luna- yap is tru btol gak kan.. lntk dia la huhu

mie- mayb dia x yng x bace betol2 entry iz kot.. ntahla

kak huda- heheh 2 la pasal.. x sngka btol lol.. :D

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM