♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Tuesday, November 30, 2010

Thanx kak Uda... xoxo ^-^

Salam
aiii ari ni mood emm ok kot. hehehe
masalah mmg ade tapi.. life must go on kan?
ok smlm iz ade post new entry kan
n iz suh kawan2 iz komen ape yang patut iz wat.
x ketinggalan tasha jgak *she the best kaounsler ok hehe*
ok ade gak yg komen kat iz..
1st of all... i want to say thanx ea...iz hargai sgt2
ok ni komen2 yang iz dapat

AesyaZealous said...
alahai. kire untung la kamu mintak maap drpd tak mintak kan. ape daaa
Kak Uda Asmara said...
Salam Izni sayang! Akk rasa Izni dah jalankan tanggungjawab Izni dengan meminta maaf pada mereka yang berkenaan. Kalau dia nak maafkan atau tak itu antara dia dengan Allah. Izni teruskan kehidupan seperti biasa. Tak perlu lagi ungkit atau ingat kisah lama. Kadang2 apa yang berlaku ada hikmahnya. Mungkin Tuhan nak berikan rakan yang lebih baik pada Izni. Izni pun tak perlu lagi bercerita kisah mereka. Simpan dan maafkan saja apa yang mereka lakukan. Teruskan kehidupan seperti biasa, berceritalah kisah2 kehidupan yang menarik. Blog Izni ramai pembaca takut nanti ada yang salah anggap dengan Izni pulak. Tapi kami kenal Izni sebagai seorang anak yang sangat baik, terlalu berlemah lembut dan sangat mengasihani. Jangan risau kehilangan dua tiga sahabat. Ramai lagi insan lain yang suka dan menyayangi Izni seperti kami. Yang penting Izni jaga diri, muhasabah diri, sentiasa ingat ini semua ujian kecil di dunia. Semoga kita semua mendapat kerahmatan hidup di dunia dan di Akhirat nanti. InsyaAllah. Sama2 kita berdoa ye Izni sayang. Dont worry sayang kami semua sangat menyayangi Izni seperti saudara kandung kami. Take care dear.. mmuah mmuah dari kami. :D
luna said...
kalau kita buat salah, mmg kita wajib mintak maaf, kalau dia masih tak maafkan, let it go je la, sebab kita dah xde hutang dgn dia..terpulang pada dia nk maafkan atau x..
mie said...
apa kes sebenarnya.. maybe salah paham kot..
kalis said...
mcm ni punya olang pun ada ka???
kak uda n hsbnd .. at rome

~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM