♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Tuesday, March 23, 2010

~10sion+ miss my nyawa.~

Salam...
adik (adik nina)aq ckp aq nyer post yg bwu2 ni mcm "bberbaur tension je blog tu"
huhuhuhuhu
1osion???ermm mungkin gak kot...
ngan nek2 keja bdn kurg sehat..huhuhu
myb coz 2 kot..smpi post a qpn ade berbaur2 ke10sioanan....hahahaha
plus rindu kat nyawa aq 2...of course ler Dady cyggg
huhuhuhu

ok 2 4llowors2 aq yg bwu je 4llow ..
thnx so much sudi gak kowg smua msk ke blog ku yg x brape ni...huhuhu
akn ku jd 4llowers kowg smua alik...
kkeh3
syg kowg2

ermm mane je ler laki aq ni???
kerinduan da tramat ni...
ermm...ape2 pn..ari ni
aq sejuk gla..huhu
freezzinngg lol...huhuhu
ujan2 lapo perot..tp mls nk mkn..
bkn nak diet ke aper...
cett diet?? ade gak aq kena bebel agy ngan dy aq 2..
"bdn da mmg kecik..x yh nk kecikkn agy bdn 2...huhu ni dia pnah ckp kt aq hehehe"

erm jadual guru ptt da sttle daa..tp ustzh bwu ckp..kena mskkan kat ustzh khadijah plak...adeiii
bkn nk habak awal2...sabor je la kan...huhuhu...

ok la nk kuo...ase smcm je plak mlm ni...
adkh aq akn demam???
adeii huhuhuhuhu

p/s =  yang..alek la cpt...ayg rindu kat abg laa...huhuhu :x
sory x de pic yg best2 sgt2
~Salam~




2 comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM