♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Wednesday, February 10, 2010

Again Fitnah....Im yours Sayang

Salam.
adeiii aku difitnah lagi!!!
kali ni ade org call bf aku n wat cter
dia suh bf aku tinggal kn aku  n jgn ganggu aku lagi.
n dia ngaku dia adelah bf aq..




aikkk.....sejak bla plak aq ade 2 bf ni???
stahu aku...
aku hnye ade syg aku jer..
iaitu
~MUHAMMAD SYAHRIZAN B. SAMSUDIN~
dia sorg je dlm hati aku ni..

mule2 abg ejan percaye ngan ckp org 2.
sbb dia ckp org 2 yakinkan dia.
bla aq ckp yg aku sndiri x tahu aper2 pasal ni..
n aku ckp hnye dia je yg aku syg. (dia still snyp jer n then letak phne)
tp aku antr msg kat dia...

"Abg lebe pceyakn owg dr ayg, insan yg abg syg.."

bwu la dia tersedar....smua 2 adlh fitnah.
dia ckp..

"maafkn abg syg..."
=D
dia ckp..dia ngh pening n penat sgt time 2..sbb dia blk keje lmbt sgt mlm td kul 11 bwu blk.

aduhai....sape je la yg nk kuang ajar ni,
tp aku thu sape..tp aku mls nk ckp..coz xde bukti
skrg ni no aku pn byk no x dkenali masuk.
sape je r nk wt dajal
2 org yg master mind all thing...
jgn dok nyibuk2 hal org...xde life da ker????

ok 4 dady yg mumy cyg cgt3...
this is 4 u syg

'Buat pertama kalinya aku dapat merasakan betapa bahagianya hidupku ini dgn hadirnya dirimu di sisiku. Hatiku kembali berbunga kasih.Cintaku hanyalah buat dirimu'

ayg xde org lain slain abg...ayg bknlah jenis pasang byk2
2 bkn care ayg...prinsip kta same...
~SETIA PD YG SATU~
wlpn kta berdua jauh..abg kat mua n ayg kat sni
ayg ttp setia ngan abg.
u r mine n im yours.
jgn pcaye ckp org..ape2 pn tnye my sndiri..dy thu my camne..
x reti nk tpu2 ni.
syg abg sgt3.

p/s : I LOVE U SO MUCH..

~Salam~

1 comment:

Anonymous said...

adik mai kat akak no2 tu..t akak wat no tu jadikan no public ya huhu
sent no tu k by mail

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM