♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Wednesday, January 13, 2010

Nama Cinta..

Cinta pada NUR ARIBAH IZNI adalah :


N : Need - Dan perlu sentiasa ada rasa saling memerlukan.
U : Unpredictable - Kerana setiap orang sukar diduga, jadi perlu sentiasa bersedia menghadapi sebarang situasi yang tidak dijangka.
R : Responsibility - Dari keikhlasan, akan lahir rasa tanggungjawab.


A : Alliance - Cinta itu lahir dari penyatuan dua hati.
R : Responsibility - Dari keikhlasan, akan lahir rasa tanggungjawab.
I : Intelegent - Bijak dalam menentukan mana yang baik untuk si dia.
B : Brighten - Kehadiran cinta mampu menerangi hidup yang suram.
A : Alliance - Cinta itu lahir dari penyatuan dua hati.
H : Honest - Jujur dalam percintaan.


I : Intelegent - Bijak dalam menentukan mana yang baik untuk si dia.
Z : Zero - Dan tidak pernah mengecewakannya walaupun secebis kuman.
N : Need - Dan perlu sentiasa ada rasa saling memerlukan.
I : Intelegent - Bijak dalam menentukan mana yang baik untuk si dia


Cinta pada MUHAMMAD SYAHRIZAN adalah :

M : Manner - Sentiasa menjaga tingkah laku dan maruah diri.
U : Unpredictable - Kerana setiap orang sukar diduga, jadi perlu sentiasa bersedia menghadapi sebarang situasi yang tidak dijangka.
H : Honest - Jujur dalam percintaan.

A : Alliance - Cinta itu lahir dari penyatuan dua hati.
M : Manner - Sentiasa menjaga tingkah laku dan maruah diri.
M : Manner - Sentiasa menjaga tingkah laku dan maruah diri.
A : Alliance - Cinta itu lahir dari penyatuan dua hati.
D : Dear - Ini kerana orang yang dicintai adalah orang yang paling disayangi.


S : Survive - Untuk terus hidup memperjuangkan cinta yang dibina agar sentiasa bahagia.
Y : You - Apakah yang kamu lakukan untuk si dia?
A : Alliance - Cinta itu lahir dari penyatuan dua hati.
H : Honest - Jujur dalam percintaan.
R : Responsibility - Dari keikhlasan, akan lahir rasa tanggungjawab.
I : Intelegent - Bijak dalam menentukan mana yang baik untuk si dia.
Z : Zero - Dan tidak pernah mengecewakannya walaupun secebis kuman.
A : Alliance - Cinta itu lahir dari penyatuan dua hati.
N : Need - Dan perlu sentiasa ada rasa saling memerlukan.


Salam...
aq ade men 1 kuiz kt FB..tjk kuiz 2 Nama Cinta. 
so aq pn dsbabkn x de keje..aq letak la name aq.. n then name my lovely dy syg..hehe
n ni la jwpn yg aq dpt..lalala...
saje je men2 xde keje time 2...huhu

ok..skrg ingt x post aq b4 ni..yg aq kate ade org nk kenal rapat ngana q smpai aq takot gla2..erm sbenarnya org 2 adlh bf aq sndiri...
eeee..brape kali dia nk kenakan aq ni...cett xper2.. huhu...
2 my dady...jgn la wat my takot mcm 2 agy...huhu cuak aq..
my syg dady sowg je..xde owg len yg ade kat haty ni ok sygku.
skrg ni aq ase da x de kosong dlm hati ni..kalo mcm dulu wlpn aq ade cple aq ase haty aq kosong
mcm xde sape pon dlm haty ni..but now..alhamdulillah..xde mcm dlu.

smlm aq x jage kelas pon..aq x dtg.x mampu nk dtg sekolah smlm..sakit yg teramat (dy aq thu nape hehe)
but ari ni nak x nk kena la jage..sbb smlm smpai ke rumah aq dpt dgr sore ank2 murid aq 2..ishh diorg ni x bleh ddk diam2 lnsgsg dlm kelas 2.. nk kena diorg ni...hehehe

erm spnjg dady aq cuti ni..keje dia adlh jage spupu dia umo 2 thn lebe..hahaha cian syg aq ni..xper2 blajo2 ek syg..blajo pujuk bdk2...heheheh :P love u syg..

ok la..aq nk siapkn ape yg patot 4 myself..huhu b4 g sekolah. t ape2 aq update agy...daaaa
~love u syg~
~salam...~

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM