♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Wednesday, January 20, 2010

(^_^)

Salam
erm ape aq nk tulis skrg ni???tibe2 x de idea la plak kan..hoho
erm..jumaat-ahad aq x dpt msg dia..dia g sngapore...huk3
aduhai...mmg gla2 aq akn rindu dia la..adeeii
n now..aq br mengerti perasaan kwn aq a/bla dia rindu kan bf dia. huhu
aq plik gak mule2 asal dia nangis sbb rindu kan bf dia...
but kali ni aq da phm...aq sndiri jd mcm kawn aq...adeiii
kui3
aq pk aq sowg je x thn upernye dia pn x thn hehehe..
dgn berbekallkn kdt yg ade brape sen kat dia time 2..
dia bgtahu aq yg dia x thn kalo x msg aq...n is same goes 2 me!!!
n 2day is dady bday..HAPPY BDAY SYG.


I Love u Dady!!!

dsebabkn dy ku  kena g sngpore this week so he need a money.
dia minx aq kebenran 4 pnjm kat some of the offce mate dia ni tp pompuan la..(pmpn ni mnat kat dia.)
mule2 aq x kasi..gla tkt kot aq terlpeas kat tgn pmpn 2.
but aq bg la gak..bla dia dok mrayu2 xde wet mmndgkn aq pn sengkek ni.
bla aq tnye da minx pnjm lom..dia ckp xpn..bla aq tnyer naper..
dia ckp..pmpn 2 kate kalo nk pnjm bleh tp kena cple ngan dia...
cehhh..MANG BIN KOK toll..terus dy aq x jd pnjm..
erm..slmt la..ee mnyampah aq pompuan mcm 2..
aq pn penah la suke kat abg seniour aq ni..tp mase aq stdy f6 la..but when aq da cple ngan ejan..aty aq hnye pd MHMD SYAHRIZAN saje (JUJUR AQ CKP)
tp xde la bla abg ni dlu dia minx tlg kt aq..
aq wat syrt mcm 2 kena cple ngan aq n bwu aq tlg..erm namenyer x ikhlas le 2.
ade jagk org berperangai mcm 2..cehh DUNIA DUNIA....

btw mama aq da thu hbgn aq n ejan.
sblm dia thu 2 dia ckp bwa kwn ko 2 dtg jmpe ktorg(parents aq la 2)
aq snyp je r..heheh
erm..dia thu bla aq ckp org muo je trus dia kate ex adik aq..ishh plik3..
tp dia mcm x kesa jer..huhuh
hope hbgn kali ni drestui laa...AMIN

mlm isnin kalo x slap aq.Aq tgk dlm hp mama aq..ade org bgtau abt sweater wane pink aq yg c sial 2 rmpas.(sape yg bg msg kt mak aq 2 bace ayt ni ok!)
N snang2 mak bapak dia jer kate aq kuo asyik jumpe jantan...babeng tol..ape dia pk aq ni BOHSIA ape..pntg kuo dr umah jumpe jntn?? LAHABAU TOL  sape yg ckp 2
kuang ajr..aq ase aq tahu sape yg bg thu mama aq 2..
tp aq mls nk ckp..kang kate aq wat fitnah.
tp mmg aq xkn maafkan owg 2  nak kuang aja ngan aq tgk laa..
aq pon bleh gak kuang ajar gak.!!!
n bkn care aq nk lbatkn family. nk report2 kat mak bapak
aq pn bleh la kalo n wat mcm 2..tp aq mls..
eee...mnyampah aq bla dpikirkan..u r suckkss k sape yg bg fitnah 2!

k la..nk kuo.have smthng 2 do
.rindu la kat dia...bla nk dpt keje ni...huk3
p/s: I LOVE U DEAR
~SALAM~

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM