♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Tuesday, April 25, 2017

New Baby Adiz Business72 &Huna

Benda Berhantu Weeiiii👻👻
.

Benda Hot &Spicy Macam Ayam Mcd 🔥♨
.

I can't wait for it!! 😍
.
.
Nak bibir Seksi...?
Nak bibir nampak menawan? 
Nak bibir kekal menyerlah sampi petang?

Serious? Nak ke Nak ?
Yup!  Nantikan 'baby HUNA' ..! produk yg WAJIB ada bahan semulajadi!  Serious babe!  nak cantik bibir.. biar natural..  jgn rosakkan bibir anda dgn bahan kimia yg byk? mungkin? 

Jadi? Nantikan 'baby huna' kami!  Kami yakin dan percaya jika anda dptkan skg sebelom org lain dapatkan.. bibir anda akan nampak lebih menawan!

Do Whtsp Us ⤵
📞017.375.8245
📞017.375.8245
📞017.375.8245

#AdizBusiness72 #SerlahkanKeperibadianmu
#teamHUNA #hunalipmatte

Tuesday, April 11, 2017

1 Foundation For All

Satu-satunya foundation yang sesuai dengan semua jenis kulit. Ada satu code, guess what kulit fiza yg tak putih ni pun match tau dengan warna dia. HUNA FABULOUS FOUNDATION sekali pump je dah cukup nak sama ratakan tona kulit muka.. Sangat selesa sbb texture dia ringan.. Tak bercapuk makin lama kat muka makin glowing tau.. Dan yang bestnya foundation ni merawat sekali kulit muka kita..

Sebelum apply foundation fiza cuci muka dengan HUNA GLOWING BAR pastu apply HUNA ALOEVERA GEL.. smooth je muka lepas tu 😌

So jom lah kita berHuna. 3item ni je dah boleh naikkan keyakinan diri korang 👍🏼

#whenhumanmeetnature
#teamHUNA
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunafabulousfoundation

HUNA FABULOUS FOUNDATION

HUNA FABULOUS FOUNDATION (30ml)
.
.

Huna Fabulous Foundation satu satunya foundation yang mengandungi ekstrak keladi yang terkenal dengan khasiat Beta Carotene Vitamin B6 dan Vitamin C serta kolagen yang mampu melawan proses penuaan seperti kedutan, garis-garis halus pada wajah, muka kusam dan sebagainya.
.
.
.

❤Kelebihan Huna Fabulous Foundation❤ :

● Tidak Berminyak

● Melindungi kulit dari sinaran UV

● Anti Penuaan

● Melembapkan kulit

● Tidak bercapuk walaupun ketika berpeluh

● Merawat masalah kulit seperti jerawat/parut

● Meningkatkan tekstur kulit

● Menutup cela di wajah

● Memberi keyakinan pada diri

● Make up tahan lebih lama

● Kulit tampak glowing dan flawless selepas sapuan

● Mengurangkan garis halus pda wajah

● Menutup eyebag

● Nampak lebih natural
.
.
.

❤Ciri Huna Fabulous Foundation❤

♡ waterbased

♡ spf 30

♡ tekstur ringan dan lembut

♡ sesuai untuk semua jenis kulit

♡ tahan lama

♡ mudah di bersihkan

♡ wudhu friendly
.
.
.

❤Harga❤ :
Rm70 exclude postage RM7/RM10 SM/SS

Pembelian HUNA set akan dapat free postage dan pada harga combo!

Jom Cepat2 Whtsp Kami Deh
📲 017 375 8245
📲017 375 8245

Atau Tekan Link Ni utk whtsp tanpa save No Kami 😉

Www.wasap.my/60173758245
Www.wasap.my/60173758245

#AdizBusiness72 #hff #teamHUNA #HunaKl #HunaGombak #HunaSelayang #SerlahkanKeperibadianMu 

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM