♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Tuesday, June 13, 2017

RAYA SALE HUNA LIPMATTE

Korang Nak tak Cun pagi raya.
Tak kan nak nampak pucat lesi jee.

Meh Sis Nak Bagi Promotion Kaw Kaw Ni!!

Promo CUN RAYA ‼ Premium Lipmatte
(Harga Sebelm RM49)
.
NOW ‼
.
1x RM35 rm7sm/rm12ss
2x RM70 free pos
3x RM99 free pos
.
Jom dapatkan drp Kami agent sah..😊
📲 +60173758245
.
#AdizBusiness72
#TeamHuna
#HunaLipmatte
#PromosiRamadan

P/S : HQ MCM TAW2 JE KAMI NAK PUSH STOCK 😂😂

Monday, June 12, 2017

CLEARANCE STOK

Assalam korg nak jual dgn harga Luar Dari Pasaran.

*FOUNDATION*
Harga kt luar Rm70
Tpi nak jual rm60
*Exclude postage*

*LIPSMATTE*
Harga Luar Rm49
Tapi nak jual rm40
*Exclude Postage*.

_Beli 2 item free post boleh campur Dengan Lipmatte_.

Nak abiskan Stok Before Raya.
*Foundation Tingg 2 Unit Sahaje*.

Boleh Pm or Whtsp Direct.
017.375.8245

Friday, June 2, 2017

Huna Glowing Bar

Mungkin ade yg dah lupe ape yg best pasal Huna Glowing Bar. Xpee meh kita sharee

~ 🌹HUNA GLOWING BAR ~

HUNA GLOWING BAR adalah sabun yang diperbuat dari bahan semulajadi yang berkualiti tinggi dapat membantu menyelesaikan masalah kulit anda !
Kandungan semulajadi yang tinggi seperti :
☆air tulen
☆palm kernel oil (inti kelapa sawit)
☆minyak kastor
☆cocos nucifera (minyak kelapa)
☆collagen
☆olive oil (buah zaitun)
☆grape seed extract
☆tea tree oil
☆seaweed

●🍀PALM KERNEL OIL mempunyai kandungan vitamin A dan E cukup tinggi yang sangat baik sebagai perawatan kulit.Vitamin E yang mengandungi tocotrienols merupakan antioksidan yang dapat melindungi kulit dan membantu memperbaiki kerosakan pada kulit. Vitamin A yang terkandung dalam karatenoid dari warna merah minyak sawit juga merupakan molekul antioksidan yang memberi keuntungan utama bagi kulit.

●🌱MINYAK KASTOR dapat membantu melembapkan kulit. Ia berfungsi sebagai emolien semula jadi, yang merangsang pengeluaran kolagen dan elastin yang menghidrat dan melembapkan kulit.
Ia juga merawat kedutan, membaiki dan menyegarkan kulit supaya ia kelihatan sempurna dan lancar. Apabila digunakan dengan kerap, minyak kastor juga membantu mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata anda.

●🌴COCOS NUCIFERA OIL
Memberi keseimbangan kimia semulajadi kulit.
• Melembutkan kulit dan membantu daripada kulit menjadi kering dan bersisik.
• Mengelak kedutan (wrinkles), kulit menggelebeh (sagging skin), dan berbintik (age spots).
• Menggalak kulit yang sihat.
• Menyedia pelindungan dari kesan kerosakan radiasi ultraviolet matahari.

●🐳COLLAGEN dari ikan laut dalam yang sangat berkualiti dan mahal sangat sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit alahan.

KELEBIHAN 🌹HUNA GLOWING BAR iaitu membantu :↩↩↩

💐Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
💐Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
💐Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
💐Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
💐Membantu menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan efektif
💐Memudarkan dark spot dan kedutan di bawah mata
💐Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
💐Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
💐 Mengecilkan liang pori
💐 Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kulit termasuk enzema.

Naahh Berminat Ke? MEHH WHATSAP KITA CEPAT2.

STOK MAKIN SUSUT SENDU SENDAT TUU.
AND SEBELUM ABANG POSMEN BUSY.
NNTI UOLSS MARAH2 DIE PULAKK.

📞017.375.8245
📞017.375.8245
📞017.375.8245

#AdizBusiness72 #TeamHuna #SerlahkanKeperibadianmu #HunaGlowingBar

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM